Gastenboek Artibo
pagina: << | 2 | 1 | >> van 2 pagina's.   bekijk / uw reactie

Carolien
Email

Gisteravond een zwangerschapsmassage gehad, heerlijk.......
Je merkt dat je lichaam verandert als je zwanger bent. Op je rug liggend op een warmwaterbedje werkt al ontspannend. Tevens wordt je hele lichaam onder handen genomen. Dit is een aanrader, zeker de rust die er bij komt. Mij zie je over een aantal weken weer terug!

August 19 2010 (24) e


Ronald
Email

Ik ben nu voor de 2e keer bij arco gweest en ik vind het zo ontzettend bijzonder met hoeveel passie en plezier hij zijn werk doet!! Ik voelde me de eerste x al gelijk op m'n gemak, het gevoel van rust en vertrouwen wat arco uitstraald is echt ontzettend fijn!! en als je ziet voor hoe weinig geld je zo ontzettend veel aandacht krijgt! dat kopje thee en dat geprek doen je ook zo ontzettend veel!! en ook de adviezen van arco door zijn levens ervaring doen je weer beseffen om weer te luisteren naar je lichaam! dit zijn echt 1 van de laatste mensen op aarde waarbij het welzijn van hun klanten op plek 1 komt en niet het geld. ik kan het echt iedereen aanraden! ik hoop er nog vaak te kunnen komen! groetjes Ronald!

September 21 2009 (23) e


jolanda

Respect en een luisterend oor, dat zijn de woorden die als eerste naar boven komen als ik terug denk aan die heerlijke ochtend bij jullie. Hoe moet je met woorden duidelijk maken, wat 2 handen kunnen doen... een lange tijd je ontspannen voelen.En het respect voor wie je bent! Liefs Jolanda


September 13 2009 (22) e


Anne-marie de Bas

Ik ga regelmatig naar de sauna voor een sportmassage maar dat haalt het niet bij de ontspanningsmassage die Arco je geeft. Hij stelt je volledig op je gemak, houdt rekening met eventuele wensen en is zeer professioneel.
Ik ben nu een paar keer bij hem geweest en kan hem iedereen aanraden, ik kom er als een zeer ontspannen mens weer vandaan en het luisterend oor en het kopje thee zijn ook altijd zeer verwarmend. Hij geeft je goed advies en luistert naar wat je lichaam te vertellen heeft, een weldaad om jezelf eens lekker laten te verwennen voor normale prijzen in een normale ontspannen omgeving. Ik heb alleen maar veel lof en blijf bij Artibo komen, binnenkort voor de 4 handen massage..Artibo is echt een aanrader! (ook als je wat minder ervaring hebt met massage, ben je hier helemaal om en dat zegt een "zeer ervaren massage gebruikster"


March 31 2009 (21) e


christa kelderman
Email

n.a.v.een artikel van mijn ziekte in de stentor kreeg ik een folder en brief met warme woorden van arco en tineke.
altijd had ik al eens het gevoel om eens aangeraakt te willen worden,ook omdat mijn ouders me dat niet hebben meegegeven maar zeker nu met een chronische ziekte is de behoefte daarin veel groter geworden.
maar het ervaren van aanraken en dat warmte zo'n grote invloed op me heeft wist ik nog niet.
ben nu 2x door arco behandeld en het is een geweldige ervaring/aanvaring of aanvaarding van mijn lichaam en geest.
mijn kop staat niet stil en zoekt naar houvast ,het voelen van iets ,mag dat er zijn daarentegen "gewoon" iets heerlijks dat het wat met mij doet en zeker ook mijn darmen aan de praat zet(helaas niet zodanig dat ik weer kan eten zonder klachten)
er komt zoveel heerlijks op mijn af dat ik het niet thuis kan brengen en op mijn beurt weer ga denken maar 1 dig weet ik zeker dit doet me wat maar dat kan niet in 1x en dat is ook iets om te accepteren:het is zoals het is ,en dat is oke.
dat is makkelijker gezegt dan gedaan maar elke keer en dag heeft weer zijn nieuwe beleving waar ik helaas niet altijd positief tegenover kan staan,mezelf afkeur en veroordeel zeker als je lichaam niet meewerkt.
goh,het is me gelukt om wat op papier te krijgen,ook daar was ik al weer bang voor,kan ik het wel ,is dit de bedoeling terwijl mijn hoofd ook zegt alles is oke maar voelt niet zo.
bij de massage en uberhaupt bij arco zijn, hoef ik geen gvecht te leveren juist niet en dat vind ik heel byzonder!!
tot de volgende keer

November 16 2008 (20) e


marloes
Email

Ik ben inmiddels een paar keer gemasseerd door Arco. Allereerst valt me altijd weer op dat, wanneer ik een afpsraak wil maken, Arco mij altijd het gevoel geeft dat hij weer blij is dat hij mag masseren en dat hij het zo fijn vind om het te doen.
Dat geeft een warm en welkom gevoel en dat gevoel blijft bestaan als je aanbelt en binnengaat naar de massageruimte. Ook een warm en welkome plek om te zijn, lekkere temperatuur en heerlijk geurtje. Lekker op je gemak uitkleden, waarbij Arco de privacy goed aanvoelt.
Dan de heerlijke massage waar altijd het gevoel van aandacht in zit. Alle aandacht is voor mij en mijn lichaam en je voelt wederom de warmte en dat je er mag zijn. Het geeft me rust en zelfvertrouwen, ik ben wie ik ben en dat is goed.
Met dat gevoel 'ontwaak' ik licht en altijd met enige tegenzin uit de ontspanning. Met een heerlijk kopje thee wordt de sessie afgesloten zodat ik weer kan landen en met rust maar ook met energie de dag verder aankan.
Al met al een aanrader. Ik ga snel weer bellen voor een afspraak! Dit wordt mijn maandelijkse verwenuurtje!
Marloes Raeke

September 16 2008 (19) e


Wim

Het is nu Zaterdag 13/9, 22.00 uur en ben net thuis. Alles zat vast in de rug en benen. Arco heeft mij voor anderhalf uur onder handen genomen. Een heerlijk en ontspannende massage. De spieren werden vakkundig los gemaakt. Rustig muziekje op de achtergrond en na de behandeling een leker kopje thee en gesprek. Dit is een aanrader en ik zal zeker terug gaan.

September 13 2008 (18) e


Jessica

Vandaag heb ik een massage gekregen van Arco. Ik zat behoorlijk strak in mijn vel. Bij Arco kon ik volledig ontspannen en voelde ik laag voor laag dat er meer rust in mijn lijf kwam. Daarna hebben we nog even nagepraat en ervaringen uitgewisseld. Ik ben blij met zo'n goede masseur als Arco, bij wie ik me veilig en vertrouwd voel en bij wie ik volledig kan ontspannen. Ik kom zeker nog ene keer terug.

July 14 2008 (17) e


Ineke
Email

Van de week onderging ik een Reiki-behandeling in jullie nieuwe praktijk:
wat een weldaad! In alle rust kreeg Tineke mijn thema voor dat moment boven tafel.
Spoedig viel ik vol vertrouwen onder haar handen in slaap. Nadat ik zachtjes werd gewekt, stond er een kopje thee met allerlei zoetigs klaar . Een kort gesprek volgde, waarna ik met een rustiger gemoed, dichter bij mezelf, naar huis ging.
Tineke en Arco, heel veel succes met jullie Massagepraktijk Artibo, een aanwinst voor Zutphen en omgeving!
Liefs, Ineke


July 7 2008 (16) e


Anja Koopman
Email

Een paar maanden geleden ben ik voor een ontspanningsmassage bij Arco geweest. In de loop van de jaren heb ik heel wat massages ondergaan. Het was een heel ontspannende en energiegevende massage. Ik vond de rust tijdens en het nog even napraten heel plezierig. Fijn dat jullie je vaardigheden nu officieel aanbieden zodat anderen daar van kunnen genieten. Veel plezier, groeten van Anja

June 21 2008 (15) e


Massagepraktijk Artibo | Deventerweg 121 | 7203AE Zutphen | T: 06-49847410 | © Chair-man.nl webdesign | sitemap