HSP-massage


Wat is HSP?

Voel je sferen en stemmingen snel aan en ben je geneigd om goed voor anderen te zorgen? Ben je plichtsgetrouw en geneigd om perfectionistisch te zijn? Heb je een diep en rijk innerlijk gevoelsleven? Raak je snel overprikkeld door indrukken?

Wellicht ben je dan een 'Hoog Sensitief Persoon' (HSP). Dat heeft voordelen zoals je makkelijk verbinden met anderen en zorgzaam zijn. Ook is je intuïtie vaak sterk ontwikkeld en word je geraakt door muziek, kunst en natuur.

Maar het heeft ook keerzijden zoals moeite hebben om grenzen aan te geven, minder gegrond zijn, jezelf 'vergeten' en eerder last hebben van stress, spanning, vermoeidheid, hoofdpijn, maag/darmklachten of burnout.
Herken je jezelf hierin dan is een HSP-massage wellicht iets voor jou!
 

De HSP-massage en combinaties

Een HSP-massage is een rustige, zachte en vooral een aardende massage. We gebruiken amandel-olie die is verrijkt met een aardende etherische olie zoals Vetiver.
Bij de HSP-massage is er aandacht voor jouw energiebanen, energiecentra en je ademhaling. Om beter te aarden wordt er van het hoofd naar de voeten gemasseerd.

Deze massage van 1u of 1,5u is prachtig te combineren met Reiki waardoor de ontspanning nog dieper wordt.
 

Vergoeding

Afhankelijk van je aanvullende ziektekosten verzekering wordt de HSP-massage (gedeeltelijk) vergoed, want Tineke van den Oord is aangesloten bij de BATC. Dit is een beroepsvereniging voor natuurgeneeskundige therapeuten.
 

Aanvullende informatie

Op internet zijn meerdere testjes te vinden om na te gaan in hoeverre je een 'Hoog Sensitief Persoon' bent. Op verzoek sturen wij een test naar je toe. Zeer informatief is verder het boek van Elaine N. Aron: Hoogsensitieve personen.

Stel gerust uw vraag door hier te klikken. 

 

   Massagepraktijk Artibo | Deventerweg 121 | 7203AE Zutphen | T: 06-49847410 | © Chair-man.nl webdesign | sitemap