Babymassage


Gefeliciteerd! Je bent moeder of vader geworden en wilt je kindje alles geven wat het nodig heeft. Je wilt het liefde, veiligheid en geborgenheid geven en je wilt een innige band met je kindje.

Shantala babymassage is een hele fijne manier om contact te maken met je kindje, wat juist in die eerste periode zo belangrijk is . Wat is er nog mooier dan zelf je kindje te masseren. Jouw handen drukken uit wat je wilt zeggen en geven liefde en geborgenheid.

Elk kindje geniet van een koesterende aanraking, die goed is voor de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. Shantala babymassage geeft zelfvertrouwen, een veilige hechting en het verhoogt de weerstand; het helpt bij darmkrampjes en kindjes slapen rustiger.


Shantala babymassage komt van oorsprong uit India. Daar zag een Franse arts hoe een moeder, die Shantala heette, vol overgave haar kindje liefdevol masseerde zoals dat generatie op generatie was overgedragen.

Praktische informatie

Jij leert zelf je kindje masseren volgens de Shantala-methode. Hiervoor is minimaal 2 keer een massage van 3 kwartier nodig. Ook komen er onderwerpen aan bod zoals baby-lichaamstaal en hoe je je kindje basisbevestigend kunt dragen. Ook doen we ontspanningsoefeningen. De Shantala babymassage wordt gegeven door Tineke van den Oord, gecertificeerd docent Shantala babymassage.

Het is mogelijk om de Shantala babymassage bij jou thuis te doen, in je eigen vertrouwde omgeving en op een tijd die voor jou het beste uitkomt.

De kosten voor 2 keer een Shantala babymassage van 3 kwartier bedragen in totaal € 59,50.

Een Shantala babymassage is ook verkrijgbaar als cadeaubon. Leuk om te geven als kraamcadeau.
In combinatie met een zwangerschapsmassage krijg je 10% korting op de babymassage.

Stel gerust uw vraag door hier te klikken. 

   Massagepraktijk Artibo | Deventerweg 121 | 7203AE Zutphen | T: 06-49847410 | © Chair-man.nl webdesign | sitemap