Dagworkshops


Wij willen graag ook anderen laten ervaren hoe fijn het is om te masseren. Daarom bieden wij voor kleine groepen van 4 personen verspreid over het jaar een aantal massageworkshops aan.
Tijdens deze massageworkshop leer je om vanuit contact met jezelf verbinding te krijgen met de ander. Jouw handen zijn hierbij jouw instrumenten.

 Je leert om jouw aandacht naar binnen te richten en tegelijk je aandacht en energie over te brengen naar de ander. Je hebt oog voor je eigen ademhaling, houding en je leert waar te nemen. Tegelijk voel je wat er gebeurt in de aanraking en heb je oog voor de reacties van de ander. Je leert massagetechnieken die je hierbij helpen.

De dagworkshop bestaat uit korte oefeningen om je aandacht naar binnen te richten, massages die worden voor gedaan en je masseert vooral veel zelf en wordt gemasseerd.
We gebruiken als massagetechnieken vooral verschillende vormen van strijkingen (effleurages) en knedingen (petrisages) en we richten ons op primair op het masseren van schouders, rug, benen en voeten.

indiase hoofdmassage Verder wordt aandacht besteed aan het masseren van hoofd, nek, gezicht, armen en handen. Heerlijk voor mensen die regelmatig last hebben van hoofdpijn of RSI-verschijnselen. Hierbij worden aanvullende massagetechnieken gebruikt zoals drukpunten, ritmisch schudden van het lichaam (pulsing) en stretchings.

De massage-workshop is vooral bedoeld voor mensen die willen ervaren hoe het is om een ander met alle aandacht aan te raken en hierbij vertrouwd te raken met verschillende massagetechnieken.
De workshop kan nieuwe mogelijkheden bieden voor mensen met een verzorgend beroep. Verder is het een hele leuke manier om als groep een bijzondere invulling te geven aan een gezellige dag of weekend met elkaar.

Programma dagworkshop

Je wordt om 09.30u ontvangen met koffie en Veluwse cake, waarna je direct begint met een intuïtieve massage om te voelen hoe het is om iemand met alle aandacht aan te raken. Vervolgens wordt dit uitgebreid met het oefenen van verschillende massagetechnieken.

 Na de lunch is er een (meditatieve) stiltewandeling langs de prachtige rivier de Berkel waarbij je vooral verbinding met jezelf en de natuur ervaart. Tevens is er tijdens deze wandeling gelegenheid om een oneness blessing te ontvangen (bijzondere vorm van energieoverdracht).
Na de wandeling worden de massages voortgezet. De workshop wordt ca. 17.00u afgerond.

Data, kosten en aanmelding

De dagworkshop kost €95,= per persoon. Dit is inclusief lunch en een informatief boekje over masseren. De workshop wordt gegeven aan 4 personen.
Neem voor data in 2017 contact met ons op via de contactpagina.

Je kunt je aanmelden via de contactpagina van de website. Vermeld je naam, telefoonnummer en de datum van de workshop. Je aanmelding is definitief na betaling van het bedrag op rekeningnummer 1115.12.425 t.n.v. Massagepraktijk Artibo o.v.v. massageworkshop, naam en datum workshop.
In overleg kan een maatwerkprogramma worden samengesteld, waarbij ook andere data mogelijk zijn.

Door de gunstige ligging van onze massagepraktijk in Zutphen zijn wij uitstekend bereikbaar vanuit Apeldoorn, Deventer, Brummen en Lochem.

  Stel gerust uw vraag door hier te klikken. 

   Massagepraktijk Artibo | Deventerweg 121 | 7203AE Zutphen | T: 06-49847410 | © Chair-man.nl webdesign | sitemap