Duo-massage en combinaties


Wat is er nog mooier dan samen met je partner, vriend, vriendin of dochter tegelijk te worden gemasseerd en na afloop heerlijk samen na te genieten? Bij ons is dat mogelijk!

Wij beginnen een duo-massage met een kopje thee met iets lekkers er bij. Daarbij bespreken we individuele wensen. Je kunt allebei voor dezelfde massage kiezen, maar ook kan ieder voor een andere massage kiezen. Bijvoorbeeld een zwangerschapsmassage voor de vrouw en een klassieke ontspanningsmassage voor de partner.
(Een aantal massages zoals de hotstonemassage moeten vooraf worden voorbereid. Geef daarom zoveel mogelijk de wensen vooraf aan ons door.)

Verder zijn verschillende combinaties mogelijk zoals een Indiase hoofdmassage gecombineerd met een reiki-behandeling. Alle wensen worden besproken en wij streven er naar deze zoveel mogelijk te realiseren.
Na afloop wisselen we kort met elkaar de ervaringen uit onder het genot van een kopje thee of frisdrank.
Door de gunstige ligging van onze massagepraktijk in Zutphen zijn wij gemakkelijk bereikbaar vanuit Apeldoorn, Deventer en Brummen.

En mocht u een (duo)massage willen combineren met een overnachting dan is een uitstekende bed & breakfast op 50m bij ons vandaan
www.webbedje.nl

 

Stel gerust uw vraag door hier te klikken. 

   Massagepraktijk Artibo | Deventerweg 121 | 7203AE Zutphen | T: 06-49847410 | © Chair-man.nl webdesign | sitemap