Indiase hoofdmassage


Wat is het

 Bij een Indiase hoofdmassage worden schouders, nek, decolleté, hoofd en gezicht heel rustig en met alle aandacht gemasseerd.
Wij beginnen de Indiase hoofdmassage met een korte kennismaking waarin wij eventuele klachten met u bespreken. Dit doen wij tijdens het genot van een kopje thee met iets lekkers.

Onze hoofdmassage is zacht en diep tegelijk. Wij forceren niets en nodigen u uit om aandachtig de massage van binnenuit te voelen. Tijdens de hoofdmassage hoeft er niets te gebeuren, niets te veranderen. U mag er helemaal zijn met wat er op dat moment is.

Onze Indiase hoofdmassage bestaat uit (roterende) strijkingen van de hoofdhuid en gezicht en knedingen van nek en schouders waarbij enkele acupunctuur-drukpunten (marma's) worden behandeld. Wij ronden de Indiase hoofdmassage af met enkele aanrakingen langs de energiebanen richting de voeten. 

Een Indiase hoofdmassage is gebaseerd op de Ayurvedische principes waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen 3 types mensen: het Vata-type (lucht), het Pitta-type (vuur) en het Kapha-type (aarde).
Wij gebruiken bij onze Indiase hoofdmassage speciale warme kruidenolie die is afgestemd op het type dat op dit moment bij u het sterkst aanwezig is. Meer bijzonderheden hierover kunt u lezen bij onze Ayurvedische massage.

Op verzoek gebruiken wij bij onze Indiase hoofdmassage een warmwaterkussen waar u met uw schouders en rug op ligt. Een warmwaterkussen is een dun en soepel kussen dat aanvoelt als een warmwaterbedje met een temperatuur van tussen de 40 en 45 ¢ªC. Heerlijk voor stijve nekspieren en schoudergewrichten.
Onze Indiase hoofdmassage duurt ongeveer 30 minuten en laat zich heel mooi combineren met een Reiki-behandeling waardoor een nog diepere ontspanning en helende werking ontstaat.

Voor wie speciaal bedoeld

 De Indiase hoofdmassage is speciaal bedoeld voor mensen met (regelmatig terugkerende) hoofdpijn of klachten in het gebied van nek of schouders. Deze massage helpt om dit gebied te ontspannen en bewust te ervaren. Hierdoor ontstaat meestal al verlichting en de sensatie dat er meer ruimte wordt ervaren.

Door de gunstige ligging van onze massagepraktijk in Zutphen zijn wij gemakkelijk bereikbaar vanuit Apeldoorn, Deventer, Brummen en Lochem.

Stel gerust uw vraag door hier te klikken. 

   Massagepraktijk Artibo | Deventerweg 121 | 7203AE Zutphen | T: 06-49847410 | © Chair-man.nl webdesign | sitemap