Klassieke ontspanningsmassage


Wat is het

 Onze klassieke ontspanningsmassage bestaat vooral uit een combinatie van ontspannende strijkingen en diepere knedingen. Belangrijk vinden wij dat de eerste aanraking een gevoel van veiligheid oproept en uitnodigt tot ontspanning. Pas als lichaam en geest zich toevertrouwen aan de masseur kan men zich openstellen voor wat komen gaat.
Naast strijkingen en knedingen gebruiken wij dynamische pulsen - er worden ontspannende golfbeweginkjes door het lichaam gestuurd - en gebruiken wij lichte vormen van stretching om gewrichten zich te laten openen.

Een ontspanningsmassage stimuleert de bloedcirculatie. Hierdoor treedt een reinigend effect op waarbij vastgehouden afvalstoffen worden afgevoerd. Verder wordt de ademhaling dieper en de hartslag rustiger.

Wij masseren rug, schouders, nek, benen, armen, handen en op verzoek gezicht en voeten. Om meer 'uit het hoofd' te komen masseren wij vaak langs energiebanen en meridianen richting de voeten. Ook verbinden wij verschillende energetische polen met elkaar, waardoor je meer in balans komt. Daarom wordt deze vorm van massage ook wel energetische massage of polariteitsmassage genoemd.  

Wij gebruiken uitsluitend natuurproducten. Het gezicht masseren wij op verzoek met wilde rozenolie, die de huid intensief verzorgt en waarvan de geur je in een harmonieuze stemming brengt.
Voor de rest van het lichaam gebruiken wij amandelolie. Koude voeten masseren wij eventueel met arnica-olie waardoor zij lekker warm worden of met een speciale voetencrème.

Voor wie speciaal bedoeld

De klassieke ontspanningsmassage is speciaal bedoeld voor mensen die even tot rust willen komen en stress van zich af willen schudden. Een ontspanningsmassage kan ook onderdeel zijn van een bezinningsproces waarbij je bewust wordt van wat er in je eigen lichaam en geest omgaat.

Door de gunstige ligging van onze massagepraktijk in Zutphen zijn wij gemakkelijk bereikbaar vanuit Apeldoorn, Deventer, Brummen, Dieren en Lochem.

Stel gerust uw vraag door hier te klikken.

 

 

   Massagepraktijk Artibo | Deventerweg 121 | 7203AE Zutphen | T: 06-49847410 | © Chair-man.nl webdesign | sitemap