Kruidenstempelmassage


Wat is het

Bij een kruidenstempelmassage worden katoenen buidels gebruikt waarin speciale grassen en kruiden zijn fijngemalen zoals citroengras, eucalyptusblad en schil van de bergamotvrucht. U kunt bij ons kiezen uit twee soorten geuren die beiden een rustgevende werking hebben.
De stempels worden tijdens de massage in een stomer vochtig en warm gehouden. De massageruimte vult zich met de geur van deze heerlijke kruiden.

 Wij ‘stempelen' uw huid met de warme kruidenstempels waardoor de werkzame kruiden door de poriën worden opgenomen. Ook maken wij met de kruidenstempels loskloppende bewegingen waardoor spieren zich extra kunnen ontspannen en luchtwegen meer ruimte krijgen. Na de behandeling met de stempels masseren wij met warme olie de kruiden dieper in de huid.
Deze manier van masseren in combinatie met warmte en de werkzame kruiden heeft een diep verzorgend en onspannend effect.

Voor wie speciaal bedoeld

Deze massage is speciaal bedoeld voor mensen die willen genieten van een ontspanningsmassage met heerlijke kruiden in combinatie met warmte. Deze massage is bijzonder heilzaam voor gewrichten en luchtwegen en door de warme stempels extra ontspannend.

Door de gunstige ligging van onze massagepraktijk in Zutphen zijn wij gemakkelijk bereikbaar vanuit Apeldoorn, Deventer en Brummen.

Stel gerust uw vraag door hier te klikken. 

   Massagepraktijk Artibo | Deventerweg 121 | 7203AE Zutphen | T: 06-49847410 | © Chair-man.nl webdesign | sitemap