Over onze massages


Geniet eens van een heerlijke massage. Een massage waarbij je wordt uitgenodigd om spanningen los te laten en te voelen wat er is. Een moment waarin gedachten tot stilstand komen en je mag zijn wie je werkelijk bent. Met onze massage willen wij, via onze handen, zorgzame aandacht geven. Aandacht die je raakt!

Wat is het

Belangrijk vinden wij dat de eerste aanraking een gevoel van veiligheid oproept en uitnodigt tot ontspanning. Pas als lichaam en geest zich toevertrouwen aan de masseur kan men zich openstellen voor wat komen gaat.

 Wij bieden verschillende soorten ontspanningsmassages aan zoals de klassieke ontspanningsmassage, hotstonemassage, ayurvedische massage, indiase hoofdmassage maar ook kruidenstempelmassage en chocolade-massage. 
Daarnaast hebben wij speciale massages zoals de zwangerschapsmassage, voetreflexmassage, reiki-massage en stoelmassage.

Bij de reiki-massage wordt een reiki-behandeling geïntegreerd in een ontspanningsmassage. Door de massage wordt je aandacht naar binnen gericht en wordt je gevoelig voor wat er op energetisch niveau gebeurd. De Reiki-energie komt dan heel mooi binnen wat een enorme verdieping van de ontspanning oplevert.

Wij masseren de rug, schouders, nek, hoofd, gezicht, armen, benen en voeten. Vaak combineren wij dit op een holistische manier, maar soms vraagt een lichaam om een deelmassage.
Onze massages hebben een diep ontspannende werking die vaak dagen lang nog voelbaar is. Je wordt je bewust hoe het is om ontspannen te zijn. Wij masseren in een rustgevende huiselijke sfeer. Na afloop is er thee en tijd voor een kort nagesprek.

 Wij geven ook duo-massages. Een mooie ervaring om samen te worden gemasseerd en na afloop heerlijk samen na te genieten.
Je kunt bij een duo-massage allebei voor dezelfde massage kiezen, maar ook kan ieder voor een andere massage kiezen. Bijvoorbeeld een zwangerschapsmassage voor de vrouw en een klassieke ontspanningsmassage voor de partner.

Verder zijn verschillende combinaties mogelijk zoals een Indiase hoofdmassage gecombineerd met een reiki-behandeling.

Naast de massages vanuit onze praktijkruimte in Zutphen bieden wij ook stoelmassage aan. Deze worden meestal op locatie bij de klant gegeven. Wij maken onderdeel uit van een netwerk van stoelmasseurs.
Ook masseren wij bij u thuis als dat door omstandigheden beter uit komt.

Verder geven wij verspreid over het jaar massageworkshops waarbij je leert om vanuit contact met jezelf verbinding te hebben met de ander. Jouw handen zijn hierbij jouw instrumenten. Deze workshops zijn uit te breiden tot weekend-arrangementen.

Voor wie speciaal bedoeld

Onze massage is eigenlijk voor iedereen bedoeld. Het mooiste is als je bereid bent om met je aandacht naar binnen te keren en wilt luisteren naar wat je lichaam jou echt te zeggen heeft.

In sommige gevallen is het beter om even te wachten met een massage bijvoorbeeld na een (zware) operatie. In bijzondere situaties passen wij onze massage aan zoals bij een zwangerschap.
Wij bespreken vooraf altijd even uw situatie en eventuele aandachtspunten.

Wij nodigen u van harte uit om op onze site verder te kijken. In het gastenboek kunt u lezen hoe anderen onze massages hebben ervaren. Iedere maand hebben wij aantrekkelijke aanbiedingen.

Door de gunstige ligging van onze massagepraktijk in Zutphen zijn wij gemakkelijk bereikbaar vanuit Apeldoorn, Deventer en Brummen. 

Stel gerust uw vraag door hier te klikken. 

 

   Massagepraktijk Artibo | Deventerweg 121 | 7203AE Zutphen | T: 06-49847410 | © Chair-man.nl webdesign | sitemap