Vierhandenmassage


Wat is het

 Bij de vierhandenmassage word je door ons beiden tegelijk gemasseerd. Het is heerlijk om de aandacht van 2 masseurs om je heen te ervaren en de intensiteit van vier handen die je masseren. Het is een soort dans en op een gegeven moment voel je de vier handen als één geheel. Bij deze massage geven wij sommige delen van het lichaam tegelijkertijd dezelfde behandeling. Dit doen wij vooral bij de benen, armen, handen, schouders en delen van de rug. De synchroniciteit van deze handelingen brengt je linker- en rechterhelft, yin en yang, in balans en laat energie rondgaan.
Deze parallelle massages wisselen wij harmonieus af met massages van andere delen van het lichaam. Door tegelijk hoofd en voeten te masseren stimuleren wij de energiestroom door heel het lichaam.

Wij sluiten de vierhandenmassage af met een aantal lange strijkingen langs beide zijden van het hele lichaam. Het is heerlijk om deze vloeiende beweging langs beide zijden tegelijk te ervaren.
Na afloop is er thee en tijd voor een kort nagesprek.

Voor wie speciaal bedoeld

Vierhandenmassage is speciaal bedoeld voor mensen die de tinteling van energie door heel het lichaam in een relatief korte tijd willen voelen.

Stel gerust uw vraag door hier te klikken. 

   Massagepraktijk Artibo | Deventerweg 121 | 7203AE Zutphen | T: 06-49847410 | © Chair-man.nl webdesign | sitemap