Zwangerschapsmassage


Wat is het

Je bent zwanger en je wilt jezelf - en je kindje - eens heerlijk verwennen met een ontspanningsmassage? Dat kan! Wij stemmen onze zwangerschapsmassage volledig af op jouw wensen en mogelijkheden.

Wij beginnen onze zwangerschapsmassage met een verzorgend voetenbad. Onder het genot van een kopje thee met iets lekkers bespreken wij kort met je hoe de zwangerschap verloopt, wat speciale aandachtspunten zijn en hoe je wilt liggen.

Je kunt in zijligging worden gemasseerd, maar wij hebben speciaal voor het masseren van zwangere vrouwen een warmwaterkussen. Je ligt dan op je rug op een dun en soepel kussen dat aanvoelt als een warmwaterbedje met een temperatuur tussen de 40¢ª en 45¢ª C.

Door het soepele materiaal waarop heerlijke lavendelolie is aangebracht kunnen wij jouw benen, rug, schouders en nek van onderaf masseren. Je wordt als het ware gedragen door onze masserende handen en je geniet daarbij van de heerlijke warmte van het kussen. Tijdens de massage kun je contact maken met je kindje zodat je hier samen volledig van kunt genieten.

Wij gebruiken bij de zwangerschapsmassage rustgevende muziek en lavendelolie waar een vleugje grapefruit aan is toegevoegd. Heerlijk fris en ontspannend. Na afloop is er gelegenheid om te douchen en drinken we nog een kopje thee.

Praktische informatie

Deze massage is speciaal bedoeld voor zwangere vrouwen vanaf 12 weken. Bij klachten tijdens de zwangerschap raden wij aan om eerst even te overleggen met je verloskundige of huisarts.

De zwangerschapsmassage wordt meestal gegeven door Tineke van den Oord, gecertificeerd zwangerschapsmasseur.

Door de gunstige ligging van onze massagepraktijk in Zutphen zijn wij gemakkelijk bereikbaar vanuit Apeldoorn, Deventer en Brummen.

Stel gerust uw vraag door hier te klikken. 

 

   Massagepraktijk Artibo | Deventerweg 121 | 7203AE Zutphen | T: 06-49847410 | © Chair-man.nl webdesign | sitemap