Aura- en chakrahealing – voor iedereen uit Zutphen, Apeldoorn, Deventer en Brummen

Energiewerk - (header)

Je mag worden wie je bedoeld bent te zijn

Aura chakra - tekst 1 wit
Aura chakra healing - tekst 2

Aura- en chakrahealing

Een aura- en chakrahealing helpt het energetisch systeem weer in balans. Een helende ervaring.

Energie stroomt door energiecentra (chakra’ s) van het lichaam. Maar soms zijn deze centra uit balans en stroomt de energie niet meer. Je ervaart spanningen en vermoeidheid. Dit kan te maken hebben met ingrijpende gebeurtennissen in je leven zoals een verhuizing, overlijden of scheiding.

Vaak is dan het 1e chakra (ter hoogte van het stuitje in het bekkengebied) uit balans. Verschillende levensthema’ s uiten zich in verschillende chakra’ s. Bij een chakrahealing worden chakra’ s die uit balans zijn, weer in balans gebracht. Energie gaat weer stromen.

Levensenergie zit niet alleen in je fysieke lichaam (materie is energie), maar ook in een aantal auralagen om je heen: een emotionele laag (emoties), een mentale laag (gedachten en overtuigingen) en een spirituele laag (zingeving). Vaak werken verstoringen bij de chakara’ s door in deze auralagen. Bijvoorbeeld de emoties bij een scheiding (emotionele laag), de gedachten di je hierbij hebt (mentale laag) en de vraag wat je verder wilt in je leven (spirituele laag).

Omdat chakra’ s en aura’ s zo nauw met elkaar zijn verweven, worden beide systemen tijdens een chakra- en aurahealing weer in balans gebracht. Je voelt dat het weer gaat stromen en vermoeidheid wordt minder.
Een healing helpt ook bij de bewustwording waar bepaalde verstoringen vandaan komen. Dit inzicht kan je helpen om anders om te gaan met gebeurtenissen in heden en verleden.

We beginnen een healing met een kopje thee waarbij je kunt delen wat er op dit moment speelt in je leven en wat op dit moment belangrijk is om te healen. Afhankelijk van jouw situatie en wens kan de behandeling 1 à 1,5 uur duren.

Massagepraktijk Artibo in Zutphen is uitstekend bereikbaar vanuit Apeldoorn, Deventer, Brummen en Lochem.

60 minuten voor € 54,50 en 90 minuten voor € 77,50

BellenMailen
Aura chakra - tekst 3

  Ik ben heel tevreden over de behandelingen. Veel persoonlijke aandacht in een rustgevende omgeving. De behandelingen hebben een gunstig effect op mijn vermoeidheid en pijnklachten. Aan te bevelen!
Margot