Ayurvedische massage – voor iedereen uit Zutphen, Apeldoorn, Deventer en Brummen

Massages (header)

Een massage om meer in balans te komen.
Energie gaat weer stromen.

Ayurvedisch - tekst 1

Ayurvedische massage

Onze Ayurvedische massage, bron van rust en energie.
Een Ayurvedische massage is gebaseerd op het principes dat ieder mens 3 levensenergieën heeft namelijk lucht (Vata), vuur (Pitta), en aarde (Kapha). Meestal raakt de energie waar je het meeste van hebt het snelst uit balans. Een Ayurvedische massage is bedoeld om je meer in balans te brengen.

Om te beginnen krijg je van ons een vragenlijst toegestuurd waarmee je kunt vaststellen welke energie op dit moment het meeste uit balans is. Op basis daarvan maken wij de massage-kruidenolie die op dit moment het beste bij je past.

Tijdens de Ayurvedische massage behandelen wij ook verschillende 'marma-punten', dat zijn drukpunten waar blokkades kunnen voorkomen die een vrije energiestroom kunnen beperken.
Wij werken van boven naar beneden wat helpt om ‘uit het hoofd te komen' en meer te aarden.
Na afloop krijg je een informatie-set over Ayurveda en voeding.

Massagepraktijk Artibo in Zutphen uitstekend bereikbaar vanuit Apeldoorn, Deventer en Brummen. 

60 minuten voor € 56,50 en 90 minuten voor € 79,50
Inclusief informatie-set over Ayurveda en voeding

BellenMailen
Ayurvedisch - tekst 2

  Afgelopen dinsdag kwam ik vol verdriet voor een Ayurvedische massage bij Tineke. Zij stelde voor om ook een Reiki behandeling te doen. En wat er toen gebeurde, er verdween een donkere wolk uit mij. Ik had weer ruimte om adem te halen, voelde me letterlijk lichter worden, ontspannen en soepeler. Voor mij een wonder.
Susan

Een week geleden heb ik een Ayurvedische massage van Tineke gehad. Het was echt een heerlijk ontspannende massage. Ook werd er voor en na de massage genoeg tijd genomen om alles even te bespreken. Nu, een week later merk ik dat de massage mij echt goed heeft gedaan.
Ik heb meer energie, ik onderneem meer dingen en voel me veel positiever en in balans.
Patrick