Corona protocol – voor iedereen uit Zutphen, Apeldoorn, Deventer en Brummen

Onze praktijk (header)

Corona protocol Massagepraktijk Artibo

Corona protocol Massagepraktijk Artibo

Voor jouw en onze veiligheid hebben wij een aantal maatregelen ingevoerd om het risico van besmetting met COVID-19 tot een minimum te beperken

 

Inleiding
Sinds maart 2020 hebben wij in Nederland te maken met het uiterst besmettelijke COVID-19. Voor jouw en onze veiligheid hebben wij voor onze massagepraktijk een aantal beschermende maatregelen ingevoerd. Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM, zoals deze zijn uitgewerkt voor fysiotherapeuten en overige paramedici.
Wij gaan ervan uit dat wij hierdoor op een zorgvuldige en verantwoorde wijze met jouw en onze gezondheid om gaan.

Afspraak, ontvangst en voorgesprek
Bij het maken van een afspraak vertellen wij welke maatregelen wij hebben getroffen om het  risico voor besmetting zo klein mogelijk te houden.

Indien je neusverkouden, grieperig, hoesterig of benauwd bent, of koorts hebt (vanaf 38 °C),  dan mogen wij je niet masseren en verzoeken je om een reeds gemaakte afspraak te verplaatsen. Bij voorkeur 1 dag voor de gemaakte afspraak, maar desnoods 1 uur van te voren.
Dit geldt ook als je huisgenoten of gezinsleden deze verschijnselen hebben.

Ook als je in de afgelopen 14 dagen besmet bent geweest met COVID-19 of in aanraking bent geweest met iemand die mogelijk is besmet, dan willen wij dit graag weten om een andere afspraak te maken..

Wij begroeten je met een glimlach in plaats van een handdruk en houden zoveel mogelijk 1,5m afstand. Bij binnenkomst vragen wij om je handen te desinfecteren bij de zuil die daarvoor klaar staat en je jas zelf op te hangen. Bij binnenkomst hebben wij een mondkapje op.
Ook tijdens het voorgesprek in het zitgedeelte van de praktijk houden wij een afstand van 1,5m aan.

Massages
Vóór, tijdens en na iedere massage desinfecteren wij onze handen.
Wij desinfecteren na iedere massage de massagetafel en werken standaard met wegwerp-hoofdsteundoekjes.
De massagehanddoeken gaan na iedere massage de wasmachine in.
Als je dat liever hebt dan mag je ook zelf handdoeken meenemen (2 stuks minimaal 200 x 90 cm).

Alle soorten massages blijven mogelijk. Wel zijn wij extra voorzichtig met het gezicht en wij hebben daarbij een mondkapje op.
Voor een workshop vragen wij om uiterlijk 12 uur van te voren een corona-zelftest te doen, waarbij het resultaat negatief dient te zijn.   

Overige hygiëne
Wij doen maximaal 3 massages per dag om veel contacten te voorkomen en ventileren de massageruimte tussendoor. Bij ons zijn alleen PIN-betalingen mogelijk. 

Dagelijks wordt de vloer in de praktijkruimte gezogen en gedweild. Alle deurknoppen en andere plekken waar handen aan hebben gezeten worden na ieder bezoek met een desinfecterend doekje afgenomen.
In het toilet werken wij met wegwerphanddoekjes. De toilet wordt na ieder bezoek met een desinfecterend doekje afgenomen.

Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over de wijze waarop wij aandacht hebben voor jouw en onze gezondheid. Aandacht die je raakt!

Massagepraktijk Artibo (Tineke van den Oord en Arco van Bemmel)
Weerdslag 123; 7206 BW; Zutphen
06-49847410

www.massage-artibo.nl ;

Lees meer