Herstelmassage – voor iedereen uit Zutphen, Apeldoorn, Deventer en Brummen.

Homepage-kop-2500

Op krachten komen na de bevalling.
Je hebt het verdiend.

Herstelmassage - tekst 1

Herstelmassage

De bevalling is een intens gebeuren wat diep in je leven ingrijpt. Een prachtige ervaring. Maar soms ook een enorme krachtsinspanning die op lichamelijk, emotioneel en psychisch gebied veel van je vraagt. Bovendien kan het gebeuren dat het anders verloopt dan waarop je had gehoopt.

En ook al verloopt een bevalling soepel, dan nog vinden er na een bevalling grote fysieke, hormonale en psychische veranderingen plaats en moet je lichamelijk en emotioneel een nieuwe balans hervinden.

Om je hierbij te helpen is een herstelmassage eventueel in combinatie met Reiki heel heilzaam.
En als je nog niet op je buik kunt liggen, dan gebruiken we dan een zwangerschaps-
massagekussen, zodat je rug gemasseerd kan worden terwijl je op je rug blijft liggen.

En als je nog niet in staat bent om naar ons toe te komen, dan kun je in je eigen huis gemasseerd worden. Kortom; de herstelmassage wordt helemaal op je eigen behoefte afgestemd!

Massagepraktijk Artibo in Zutphen is uitstekend bereikbaar vanuit Apeldoorn, Deventer, Brummen en Lochem.

60 minuten voor € 54,50
10% korting als je eerder een zwangerschapsmassage bij ons hebt gehad

BellenMailen
Herstelmassage - tekst 2

Een paar dagen na de bevalling kreeg ik helaas wel een fikse borstontsteking. De koorts was redelijk snel over, maar ik voelde me nog heel miserabel en de onderkant van mijn borst was nog knal rood en hard. Mijn zoontje wilde er ook niet graag uitdrinken terwijl dat nou juist zou moeten voor herstel. Volgens de lactatiekundige zou het 2 tot 6 weken duren voordat het weer helemaal over zou zijn. help!
Tineke heeft me een dag later uit de brand geholpen, ze heeft me reiki gegeven en direct daarna heeft mijn zoontje 'm helemaal leeg gedronken! De rode plek was direct verdwenen en na een paar dagen was mijn borst weer normaal.
Annette