Mediumconsult – voor iedereen uit Zutphen, Apeldoorn, Deventer en Brummen

Energiewerk - (header)

Je mag worden wie je bedoeld bent te zijn

Mediumconsult - tekst 1 (lichtere achtergrond maken)

Mediumconsult

Een mediumconsult als stap op weg naar meer bewustwording en heelheid. Een helende ervaring.

Vanuit een innerlijk zien en weten krijg ik beelden en inzichten door, waarmee ik jou in contact breng.

Dit kan je helpen om bepaalde momenten of situaties in je leven te herbeleven. Je mag contact maken met emoties en delen van jezelf die je misschien diep hebt weggestopt. Je mag deze delen van jezelf opnieuw ontmoeten. Je mag weer heel-worden. Worden wie je bedoeld bent te zijn. Een bevrijdende ervaring.

Tijdens een mediumconsult kun je belemmerende overtuigingen op het spoor komen. Ook kan het zijn dat bepaalde beslissingen uit je kindertijd (of eerder) nog steeds doorwerken in je huidige leven.
Soms is er contact met overleden dierbaren, of krijg je zicht op gezins- of familieproblemen. Ook is het mogelijk dat er op zielsniveau 'boodschappen' zijn voor jou, waarmee je in contact kunt komen.

Massagepraktijk Artibo in Zutphen is uitstekend bereikbaar vanuit Apeldoorn, Deventer, Brummen en Lochem.

60 minuten voor € 56,50

BellenMailen
Medium consult - tekst Oness Deeksha

Oneness-deeksha

Een Oneness-deeksha is een overdracht van eenheidsenergie die je in contact brengt met jouw Hogere Bewustzijn. Deze energie wordt doorgegeven door zachtjes mijn handen op jouw hoofd te leggen en duurt enkele minuten. Met de overdracht van deze energie komt er een proces op gang, worden blokkades opgeruimd en groei je in bewustzijn. Deze groei werkt door op alle facetten van je leven.

De eenheidsenergie stroomt vanzelf naar waar het nodig is. De deeksha kan versterkt worden met een intentie, verlangen of wens, die je in gedachten neemt. Hoe sterker de wens, hoe krachtiger de deeksha.

Bij een behandeling kun je tijdens het ontvangstgesprek met een kopje thee aangeven of je het fijn vindt om een Oneness-deeksha te ontvangen. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden.

 

Medium consult - tekst 2

Ik ben zeer tevreden over de behandeling. Er is persoonlijke aandacht voor je en de omgeving straalt rust uit. Het heeft een gunstig effect op mijn pijnklachten en vermoeidheid.
Noor