Mindfulness massage – voor iedereen uit Zutphen, Apeldoorn, Deventer en Brummen

Massages (header)

Een massage die helpt om de aandacht
naar binnen te richten.

Mindfullness - tekst 1
Mindfullness - tekst 2

4indfulness massage

Mindfulness betekent opmerkzaamheid’. Het gaat om bewustwording van wat er speelt en hoe zich dat uit in het lichaam en in terugkerende gedachten. Belangrijke elementen in onze mindfulness-massage zijn: ademhaling, aandacht, acceptatie, loslaten en vertrouwen.

Wij beginnen met een kort gesprek onder het genot van een kopje thee over wat er speelt en welke signalen het lichaam geeft. Vervolgens bespreken we samen de inhoud van de mindfulness-massage.
Elementen hierin kunnen zijn ademhalingsoefeningen om je bewust te maken van je ademhaling en om een diepere en lagere ademhaling te krijgen die een rustige grondtoon vormt.

De massage wordt heel aandachtig en langzaam uitgevoerd met wisselende druk. Hierdoor wordt je uitgenodigd om de massage van binnenuit goed te voelen, en om in het hier en nu te zijn. De massage helpt om te accepteren dat er in het moment misschien veel gedachten zijn.

Wij laten ook ervaren hoe het is om vast te houden en te willen controleren, en hoe het is om juist los te laten en toe te vertrouwen aan de masseur.

Speciale aandacht is er voor gevoelige of pijnlijke plekken. We nodigen je uit om daar met je aandacht naar toe te gaan en te accepteren wat je voelt. Dus niet er vandaan, maar juist er naar toe.
Door aandacht en acceptatie ontstaat vanzelf verzachting en kan heling van binnen uit op gang komen. Dit proces van aandacht, acceptatie, verzachting en heling kun je ook gebruiken om moeilijke gebeurtenissen in je leven een plaats te geven.

De massage kan worden aangevuld met Reiki om blokkades weg te nemen of om energie die je niet meer dient af te helpen voeren. Er ontstaat ruimte voor vitale energie.

Massagepraktijk Artibo in Zutphen is uitstekend bereikbaar vanuit Apeldoorn, Deventer, Brummen en Lochem.

60 minuten voor € 54,50 en 90 minuten voor € 77,50

BellenMailen