Over ons – voor iedereen uit Zutphen, Apeldoorn, Deventer en Brummen

Onze praktijk (header)

“Er wordt echt de tijd voor je genomen en gekeken naar wat bij je past of wat je nodig hebt.

Hele vriendelijke mensen en een prettige locatie. Een echte aanrader!”

Ingeli

Tineke[1]

Tineke van den Oord

De mogelijkheden die het werken met energie geeft op het gebied van ontspanning, genezing en persoonlijke groei fascineren mij mateloos. Ik wil anderen hierin graag laten delen. Met massage en energiewerk hoop ik dat anderen écht thuiskomen bij zichzelf.

Ik ben (paramedisch) natuurgeneeskundig vaktherapeut en aangesloten bij de beroepsorganisatie Collectieve Alternatieve Therapeuten (CAT).
(www.catvergoedbaar.nl)

Als je een aanvullende verzekering hebt voor alternatieve geneeswijzen, vergoeden de meeste zorgverzekeraars daarom mijn behandelingen. Neem voor de zekerheid contact hierover op met je zorgverzekeraar.

Graag verwijs ik ook naar www.heelhuis-artibo.nl voor meer informatie.

Massage Artibo - Massage Zutphen

Arco van Bemmel

Massage betekent voor mij met heel mijn aandacht aanwezig zijn. Ik vind het heerlijk om te zien hoe een ander zich kan ontspannen onder mijn handen. De mooiste momenten zijn als ik merk dat mijn contact mensen écht iets heeft gedaan. Daar geniet ik van!
Ik ben gecertificeerd Holos-masseur.

 

img-dag-sahara-bijgesneden-1-e1569485523119[1]

Onze praktijk

Onze praktijk, die gevestigd is aan Weerdslag 123 in Zutphen, is goed toegankelijk voor minder validen (gelijkvloers) en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Buslijn 81 stopt op de Harenbergseweg aan het begin van de Weerdslag.
Er is geen wachtruimte daarom vragen wij om op de afgesproken tijd te komen.

Je kunt de auto of fiets op de oprit van onze praktijk zetten.
Deze oprit wordt speciaal voor klanten vrij gehouden.

Verder is het gebruik van een navigatiesysteem (google-maps) aan te raden om Weerdslag 123 te bereiken omdat de nummering in de wijk wat lastig is te volgen.  

 

Uw wens centraal

Uw wens centraal

Wij beginnen iedere massage met een kopje thee om je te laten landen en op je gemak te voelen. Daarbij bespreken wij je wensen en aandachtpunten. Wij stemmen iedere massage zoveel mogelijk op jou af. Vaak combineren wij elementen uit verschillende massages of behandelingen.

Als je niet in staat bent om naar ons toe te komen, dan bespreken we mogelijkheden om naar jou toe te komen. (De babymassages worden altijd bij jou thuis gegeven in je eigen vertrouwde omgeving).

Er wordt echt de tijd voor je genomen en gekeken naar wat bij je past of wat je nodig hebt. Hele vriendelijke mensen en een prettige locatie. Een echte aanrader!  
Ingeli

Onze filosofie

Onze filosofie

Met onze massages willen wij liefdevol aandacht geven met respect voor de ander. Je veilig voelen en aanvaard weten is erg belangrijk voor ons. Wij hopen dat onze aandacht jezelf aandachtig maakt voor je eigen lichaam en wat erin je omgaat. Wij willen uitnodigen om echt te voelen en contact te maken met jezelf en hopen bij te mogen dragen aan heelwording.

Wij geloven in de heelheid van een mens; heelheid van lichaam en geest. Wij aanvaarden dat ieder mens naast goede kanten ook schaduwkanten heeft. Spanningen kunnen ontstaan doordat je uit balans bent of schaduwkanten er niet mogen zijn.

Een massage is ook genieten. Genieten van de aandacht, de heerlijke massage, de sfeer, de rustgevende muziek, ontspanning en de thee na afloop.

 

Over ons - tegel

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onze aandacht en zorg reikt verder dan de individuele mens. We richten ons ook op de samenleving en het milieu. Daarom steunen wij jaarlijks een goed doel in de buurt. Dit jaar steunen wij Buddy-to-buddy.

Verder gaat de opbrengst van de meditatieavonden en de Reiki-oefenavonden naar een goed doel

Onze zorg voor het milieu geven wij vorm door besparingen op ons gasverbruik met een warmtepomp en een warmtewisselaar. Verder wordt stroom opgewekt door de zonnepanelen op ons dak.