Reiki-massage – voor iedereen uit Zutphen, Apeldoorn, Deventer en Brummen

Energiewerk - (header)

Je mag worden wie je bedoeld bent te zijn

Reiki-massage - tekst 1

Reiki-massage

Bij een Reiki-massage wordt energie geschoond, ververst en gaat weer stromen. Diep ontspannend.

Reiki betekent Universele (Rei) Levensenergie (Ki). Deze levensenergie is overal om ons heen aanwezig en ook in ieder van ons. Deze energie zit niet alleen in je fysieke lichaam (materie is energie), maar ook in een aantal auralagen om je heen: een emotionele laag (emoties), een mentale laag (gedachten en overtuigingen) en een spirituele laag (zingeving). In al deze lagen stroomt energie. Er kan ook stagnatie optreden. Bijvoorbeeld overtuigingen uit het verleden die je niet meer dienen.

Tijdens een Reiki-massage maak ik contact met de energie in je lichaam en in de lagen erboven.
Blokkades van energie die je niet meer dienen - zoals overtuigingen en ervaringen uit het verleden, stress of verdriet - worden schoongemaakt, waardoor nieuwe levensenergie via mijn handen mag binnenstromen. Je krijgt wat je nodig hebt.

Vaak verdiept Reiki de ontspanning van een massage. Sommige mensen vallen zelfs in slaap tijdens een Reiki-massage. Soms kom je tijdens een Reiki-massage tot inzichten over situaties die spelen in het leven.
Reiki kan je in contact brengen met je eigen kern, met je ziel, waardoor je steeds meer thuis komt bij jezelf en groeit in bewustzijn. Maar gewoon lekker ontspannen is natuurlijk ook prima. Eigenlijk is Reiki voor iedereen fijn en heb je er altijd baat bij.

Massagepraktijk Artibo in Zutphen is uitstekend bereikbaar vanuit Apeldoorn, Deventer, Brummen en Lochem.

60 minuten voor € 54,50 en 90 minuten voor € 77,50

BellenMailen
Reiki massage - tekst 2

Gisteren een uur reiki massage gekregen van Tineke en dat was heerlijk. De rust, sfeer en energie van zowel de locatie als Tineke waren erg fijn. De volle en diepe aandacht maakt het verhaal compleet. Een mooi voorbeeld hoe iemand in mijn beleving moet behandelen
Martin

Ik heb nu twee maal een reiki massage gehad en na beide keren kreeg ik nieuwe inzichten / levenslessen die op dat moment erg belangrijk voor mij waren. Ik vond het heel bijzonder en zou het zeker een ieder aanraden!
Aafke