Workshop partnermassage – voor iedereen uit Zutphen, Apeldoorn, Deventer en Brummen

Homepage-kop-2500

Elkaar leren masseren met alle aandacht en
in verbinding met jezelf en de ander.

Workshop - tekst 1
Workshop - tekst 2

Workshop partnermassage

Misschien voel je spanning in je lichaam, of heb je last van je schouders, rug of kuiten.
En je denkt: ‘Wat zou het fijn zijn als mijn partner mij wat vaker zou masseren’.

Voor al deze mensen die graag in de beslotenheid van de eigen relatie meer vertrouwd willen raken met het masseren, hebben wij deze workshop ontwikkeld.

Je leert om met gevoel en aandacht te masseren en te vertrouwen op je intuïtie. Jij kent immers je partner en weet - zonder het misschien te beseffen - wat goed voelt bij de ander. Je leert basale massagetechnieken die je hierbij helpen. We geven veel praktische tips mee voor het masseren thuis in jouw eigen situatie. Uiteraard stemmen wij de workshop af op individuele wensen.

De workshop duurt 3 uur. We beginnen met een korte toelichting onder het genot van een kopje thee met iets lekkers. Daarna doen we een aantal korte oefeningen om je aandacht naar binnen te richten. Daarna gaan jullie elkaar masseren om te voelen hoe het is om je partner met alle aandacht aan te raken.

Vervolgens wordt dit uitgebreid met het oefenen van verschillende massagetechnieken op verschillende delen van het lichaam. Deze worden eerst voor gedaan waarna jullie elkaar zelf gaan masseren. Tussendoor is er voldoende tijd om te delen van ervaringen over de massage, zowel door de partner die wordt gemasseerd als door de partner die masseert.

Massagepraktijk Artibo in Zutphen is uitstekend bereikbaar vanuit Apeldoorn, Deventer, Brummen en Lochem.

De workshop duurt 3 uur en de prijs is 145 euro
inclusief een boekje over masseren en het gebruik van oliën.

BellenMailen
Workshop - tekst 3

Duidelijke uitleg, veel kwaliteit en kennis. Bovenal lekker relaxt! Wel zo belangrijk
Evelien

Het was voor ons een bijzondere en fijne ervaring: Arco masseert vanuit zijn hele lijf en hart en hij weet zijn passie voor aandachts- en liefdevolle massage op een veilige en prettige manier over te brengen. Hij heeft ons richting gegeven om hier mee verder te gaan thuis.
Dick en Marian

Gistermiddag hebben we van Tineke geleerd om met aandacht voor jezelf en de ander bezig te zijn met masseren. Met praktische tips en inspiratie zijn we zeer voldaan weer naar huis gegaan. Deze middag met heeft een diepere laag in het masseren aangeboord waar we blij mee zijn.
Hans en Corrie

Tineke en Arco zijn beide zeer betrokken en hebben heel veel kennis in huis. Het voelt aan als een warm bad. Heerlijke thee met wat lekkers erbij, nootjes, fruit en koekjes. We hebben heerlijk genoten. Totaal duurt deze workshop 3 uur maar wij zijn bijna 3 1/2 uur binnen geweest, hier wordt niet op de klok gekeken, wat een rust!!! Bedankt lieve mensen we hebben het fijn gehad.
Roland en Connie