Zwangerschapsmassage – voor iedereen uit Zutphen, Apeldoorn, Deventer en Brummen.

Homepage-kop-2500

Een heerlijke massage op een warmwaterkussen.
Pure verwennerij.

Specials - tegel 1
Zwangerschapsmassage-tekst-1

Zwangerschapsmassage

Je bent zwanger en je wilt jezelf - en je kindje - eens heerlijk verwennen met een ontspanningsmassage? Dat kan! Wij stemmen onze zwangerschapsmassage volledig af op jouw wensen en mogelijkheden.

Wij beginnen onze zwangerschapsmassage met een verzorgend voetenbadje. Onder het genot van een kopje thee bespreken wij kort met je hoe de zwangerschap verloopt, wat speciale aandachtspunten zijn en hoe je wilt liggen.

Je kunt in zijligging worden gemasseerd, maar wij hebben speciaal voor het masseren van zwangere vrouwen een warmwaterkussen. Je ligt dan op je rug op een dun en soepel kussen dat aanvoelt als een warmwaterbedje met een temperatuur tussen de 40¢ª en 45¢ª C.

Door het soepele materiaal waarop heerlijke lavendelolie is aangebracht kunnen wij jouw benen, rug, schouders en nek van onderaf masseren. Je wordt als het ware gedragen door onze masserende handen en je geniet daarbij van de heerlijke warmte van het kussen. Tijdens de massage kun je contact maken met je kindje zodat je hier samen volledig van kunt genieten.

Deze massage is speciaal bedoeld voor zwangere vrouwen vanaf 12 weken. Bij klachten tijdens de zwangerschap raden wij aan om eerst even te overleggen met je verloskundige of huisarts.

Massagepraktijk Artibo in Zutphen is uitstekend bereikbaar vanuit Apeldoorn, Deventer, Brummen en Lochem.

60 minuten voor € 59,50

BellenMailen
Zwangerschapsmassage - tekst 2

Afgelopen donderdag een heerlijke zwangerschapsmassage gehad. De 2e keer, een echte aanrader, ook om cadeau te geven!
Carolien